Home دسته‌بندی نشدهکپکام از رشد شخصیتی کلر و تغییر در نام بازی Resident Evil Veronica می‌گوید
کپکام از رشد شخصیتی کلر و تغییر در نام بازی Resident Evil Veronica می‌گوید

کپکام از رشد شخصیتی کلر و تغییر در نام بازی Resident Evil Veronica می‌گوید

تهیه‌کننده بازی Resident Evil Veronica به رشد شخصیتی کلر ردفیلد و علت تغییر نام بازی در مقایسه با بازی اصلی پرداخته است.

در جریان برگزاری رویداد سامر گیم فست سرانجام بازی  Resident Evil Veronica  به عنوان بازسازی عنوان محبوب Code Veronica توسط کپکام معرفی شد و شوق و اشتیاق بسیاری پیرامون طرفداران ایجاد کرد. در همین تریلر رونمایی، یکی از نکات مهم تغییرات شخصیتی کلر ردفیلد و رشد این کاراکتر پس از اتفاقات بازی Resident Evil 2 است. به گفته یوشیاکی هیرابایاشی (Yoshiaki Hirabayashi) تهیه‌کننده عنوان مورد بحث، این موضوع کاملا عمدی بوده و توضیحات بیشتری در گفتگو با نشریه پولیگان ارائه کرده است.

کلر از زمان فرار از راکون سیتی در تیونینگ خودرو آخرین حضور داستانی خود، فرصت زیادی برای آموزش ندیده است؛ موضوعی که اگر به چابکی و توانایی‌های او در ساعات ابتدایی نسخه اصلی فکر کنیم، چندان در آن بازی مورد توجه قرار نگرفته بود. اما اکنون این مسئله اصلاح شده است. هیرابایاشی توضیح داد: “در فاصله زمانی کوتاه سه ماهه، کلر نمی‌تواند به یک مامور دولتی یا چیزی شبیه به آن تبدیل شود. تجربه‌هایی که پشت سر گذاشته او را از برخی جهات تغییر داده‌اند و البته آموزش‌هایی نیز از برادرش، کریس، دریافت کرده است.”

علاوه بر ارائه تصویری واقع‌گرایانه‌تر از کلر و بازطراحی چشمگیر مدل شخصیت او در بازی Resident Evil Veronica این بازسازی قصد دارد نسخه بهتری از داستان را نیز ارائه کند؛ روایتی که بیش از گذشته با خط داستانی و دنیای تثبیت‌شده مجموعه Resident Evil هماهنگ باشد، نه صرفا یک ماجراجویی مستقل. “ما به نسخه اصلی احترام می‌گذاریم، اما از شما می‌خواهم به نام بازی‌های اخیر رزیدنت اویل، مانند Resident Evil Village و Resident Evil Requiem فکر کنید.” به همین دلیل تیم سازنده واژه “Code” را عنوان بازسازی بازی حذف کرده است.

از سوی دیگر هیرابایاشی توضیح داد که زاویه دوربین بازی Resident Evil Veronica سوم شخص خواهد بود و این بازسازی، از منظر حس و حال گیم‌پلی بسیار شبیه به بازسازی Resident Evil 2 خواهد بود. زاویه دوربین این بازی، با توجه به این که تریلر رونمایی از دید اول شخص دنبال می‌شد برای بسیاری از مخاطبین به سوال اصلی تبدیل شده بود که اکنون تیم سازنده به شفاف‌سازی پیرامون آن پرداخته است. این احتمال وجود دارد که این بازی به مانند بازسازی نسخه سوم دارای بخش‌هایی با زاویه دوربین اول شخص نیز باشد اما طرفداران نباید انتظار داشته باشند که همانند Resident Evil Requiem، پلیر بتواند در هر زمان دلخواه بین دو زاویه دوربین اول شخص و سوم شخص تغییر ایجاد کند.

عنوان مورد بحث در تاریخ نامشخصی از سال 2027 برای پلی‌استیشن 5، ایکس باکس سری ایکس و اس، نینتندو سوییچ 2 و رایانه‌های شخصی منتشر خواهد شد.